beekhaan

agahii

مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد ؟

مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد ؟
ایمپلنت دندان به طور کلی، پروسه‌ای طولانی است و در حالت نرمال و در بهترین شرایط، کاشت ایمپلنت دندان حدود ۴ تا ۸ ماه طول می‌کشد. در برخی افراد این زمان کوتاه‌تر و در برخی دیگر حتی طولانی‌تر هم خواهد بود.ایمپلنت اقساطی در رشت  خیلی از افراد به دلیل سبک زندگی، شرایط شغلی و کاری که دارند می‌خواهند بدانند مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می‌کشد؟ برای مثال کارمندانی که برای مراجعه به کلینیک و دوره نقاهت بعد از آن محدودیت مرخصی دارند، همیشه این سوال را از دکتر شمس می‌پرسند.

در ادامه مدت زمان تقریبی مراحل مختلف کاشت ایمپلنت دندان را بیان کرده‌ایم. توجه کنید که این زمان‌ها تقریبی بوده و در شرایط ایده آل سنجیده شده‌اند. برای اطلاع دقیق از زمان کاشت ایمپلنت دندان خود، باید حتما به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید. مدت زمان مراحل ایمپلنت دندان به شرح زیر است:

مراحل قبل از کاشت ایمپلنت (معاینه اولیه، کشیدن و خارج کردن ریشه دندان قبلی، بهبودی محل کاشت ایمپلنت و …) ۱ روز تا ۷ ماه
کاشت ایمپلنت فوری (کاشت ایمپلنت در همان جلسه‌ای که دندان کشیده می‌شود) ۱ روز
کاشت ایمپلنت دندان معمولی (کاشت ایمپلنت در جلسه بعدی که دندان کشیده می‌شود) ۱ تا ۷ ماه
دوره نقاهت اولیه بعد از کاشت پایه ایمپلنت درون استخوان فک ۱ تا ۲ هفته
زمان بهبودی کامل استخوان فک و لثه ۳ تا ۱۲ ماه
توجه کنید که هر یک از این مراحل، در چند بخش مختلف انجام می‌شوند. برای مثال مراحل قبل از کاشت ایمپلنت دندان شامل معاینه اولیه، تهیه عکس رادیوگرافی، عکسبرداری از فک، عکسبرداری لثه، درمان دندان‌های پوسیده، کشیدن دندان، پیوند استخوان، سینوس لیفت، دوره درمان آنتی بیوتیکی، عدم مصرف دخانیات و سیگار است که هر کدام مدت زمان خاص خود را دارند.

برای مثال اگر بیماری هم به سینوس لیفت و هم به پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان نیاز داشته باشد، هر درمان به ۴ الی ۸ ماه دوره نقاهت نیاز دارد و بعد از گذشت این زمان کاشت ایمپلنت انجام خواهد شد.


ایمپلنت دندان چند جلسه طول میکشد ؟
کاشت ایمپلنت دندان معمولا در ۴ الی ۵ جلسه انجام می‌شود. تعداد جلسات بسته به شرایط هر فرد متفاوت است. برای مثال اگر فردی تنها به سینوس لیفت نیاز داشته باشد، دو جلسه به کل جلسات کاشت ایمپلنت وی افزوده خواهد شد. اما اگر فرد دیگری علاوه بر سینوس لیفت نیاز به پیوند استخوان هم داشته باشد، ۲ جلسه دیگر هم باید به دندانپزشک مراجعه کند. معمولا نصب هیلینگ ایمپلنت، اباتمنت، قالبگیری و نصب روکش موقت، نصب روکش دائمی و تست آن هر کدام در یک جلسه مجزا انجام می‌شوند.

مدت زمان ایمپلنت دندان
مدت زمان ایمپلنت دندان بین ۳۰ الی ۱۲۰ دقیقه تخمین زده می‌شود. بسته به اینکه دندان در کجای فک قرار دارد، مدت زمان ایمپلنت متفاوت خواهد بود. زمان ایمپلنت دندان در روش معمولی، تقریبا به صورت زیر است:

تزریق بی حسی ۵ تا ۱۵ دقیقه
نصب هر عدد فیکسچر درون استخوان فک ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
کشیدن بخیه ۱۰ دقیقه (۲ هفته بعد از کاشت)
جوش خوردن فیکچسر به فک ۳ تا ۶ ماه
نصب هیلینگ ایمپلنت ۱ تا ۳ هفته
نصب اباتمنت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
قالبگیری برای ساخت روکش ایمپلنت ۲ تا ۴ هفته بعد از نصب هیلینگ
تست روکش ۱۰ روز بعد از قالبگیری
نصب روکش موقت ۲۰ تا ۶۰ دقیقه
نصب روکش دائمی ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
فاکتورهای تاثیرگذار بر طول درمان ایمپلنت دندان
برای اینکه بدانید ایمپلنت دندان چقدر طول می‌کشد، باید عوامل مختلفی که روی زمان این درمان تاثیر می‌گذارند بشناسید. مدت زمان مشخصی نمی‌توان برای درمان ایمپلنت تعیین کرد، زیرا فاکتورها و عوامل مختلفی در طول درمان و روند آن تاثیر می‌گذارند. از مهم ترین فاکتورهای موثر بر روی زمان ایمپلنت دندان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کیفیت و برند ایمپلنت
استفاده یا عدم استفاده از ابزارهای دیجیتال
محل کاشت ایمپلنت دندان
نیاز یا عدم نیاز به درمان‌های جانبی مثل درمان پوسیدگی دندان، لیفت لثه یا پیوند استخوان
تخصص و تجربه جراح
شرایط سلامتی روحی جسمانی بیمار
تراکم استخوان فک و مدت زمان مورد نیاز برای جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک
تکنیک و روش اجرای کاشت ایمپلنت
میزان توجه و مراقبت بیمار بعد از کاشت ایمپلنت
سبک زندگی، شغل و شرایط کاری بیمار
نوع سیستم ایمپلنت
اگر می‌خواهید جای خالی دندان‌های از دست رفته‌تان در اسرع وقت پر شود، می‌توانید از روش‌های مدرن ایمپلنت یعنی ایمپلنت دیجیتالی دندان در کلینیک دندانپزشکی دکتر شمس استفاده کنید. طول دوره درمان و نقاهت بعد از آن در این روش، به حداقل ممکن رسیده است.

دوران نقاهت ایمپلنت دندان چقدر طول‌ می‌کشد؟
پروسه نقاهن بعد از ایمپلنت، دوره بسیار مهمی است. رعایت مراقبت‌های این دوره درصد موفقیت ایمپلنت دندان را افزایش می‌دهد. مدت زمان دوره نقاهت بعد از ایمپلنت دندان از ۳ تا ۱۰ روز متفاوت است. حتی در برخی افراد دوره نقاهت ممکن است طولانی‌تر شود. بیشتر عوارض بعد از کاشت ایمپلنت بعد از گذشت دو هفته از بین می‌روند. اما اگر عارضه‌ ای بیشتر از این مدت به طول انجامید، لازم است دندانپزشک خود را در جریان قرار دهید. زمان تقریبی بهبودی مهم‌ترین عوارض بعد از ایمپلنت دندان را می‌توانید در جدول زیر ببینید:

عارضه

زمان تقریبی بهبودی

درد ۱ الی ۲ ساعت
خونریزی خفیف ۲ الی ۳ ساعت بعد از جراحی
خونریزی شدید ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعد از جراحی
ریکاوری کامل بعد از جراحی ۲۰ الی ۲۴ ساعت بعد از جراحی
حساسیت لثه و دندان‌ها ۲ تا ۳ هفته بعد از جراحی
بهبودی کامل لثه و استخوان فک ۴ الی ۱۲ ماه بعد از جراحی
ممنوعیت ورزش‌های ملایم ۲ تا ۳ هفته بعد از جراحی
ممنوعیت جویدن ۳ تا ۴ هفته بعد از کاشت ایمپلنت
ممنوعیت مسواک زدن محل کاشت ایمپلنت ۱ تا ۲ هفته بعد از جراحی
احساس بهبودی کامل ۸ تا ۱۰ روز بعد از جراحی
مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان
مراقبت از ایمپلنت‌های دندانی، درست همانند دندان‌های طبیعی است و محدودیت خاصی ندارید. مراقبت درست و مدوام از ایمپلنت‌ها علاوه بر اینکه سلامت سایر دندان‌های شما را تضمین می‌کند، به شما این امکان را می‌دهد که زمان بیشتری از آن‌ها استفاده کنید. از مهم‌ترین مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

https://drshamsdentist.com/%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%be%d9%88%d8%b2%db%8c%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b1%d8%b4%d8%aa/


بعد از جراحی از کمپرس یخ برای کنترل درد و تورم استفاده کنید.
داروهای آنتی بیوتیک و مسکنی که دندانپزشک تجویز کرده دقیقا طبق دستور مصرف کنید.
بهداشت دهان خود را بهتر از قبل ادامه دهید. باید از مسواک‌ با برس‌های نرم استفاده کنید تا به تاج ایمپلنت آسیب نزند.
حداقل دو مرتبه در روز باید دندان‌هایتان را مسواک بزنید و نخ دندان بکشید.
استفاده از دهانشویه احتمال پوسیدگی دندان‌ها را کاهش می‌دهد.
تا چند روز بعد از جراحی در خوردن و آشامیدن احتیاط کنید. سعی کنید بیشتر وعده‌ها را با غذاهای آبکی و نرم مثل سوپ یا نودل پر کنید. غذاها نباید خیلی داغ؛ خیلی سفت یا خیلی تند باشند زیرا باعث حسایست ناحیه جراحی‌ شده می‌شوند.
از خوردن خوراکی‌های سفت و چسبناک مثل لواشک، آدامس، پاستیل و … بپرهیزید. فشاری که هنگام خوردن این خوراکی‌ها به دندان‌ها وارد می‌کنید، می‌تواند منجر به شکستن و لق شدن ایمپلنت شود.
از خمیردندان‌های آنتی باکتریال با خواص ضدحساسیت برای شستن دندان‌هایتان استفاده کنید.
طبق برنامه برای ویزیت دندان‌هایتان به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید.
بهتر است مصرف الکل و دخانیات را بعد از کاشت ایمپلنت کنار بگذارید.
شیرینی‌ و شکلات، ریسک ابتلا به پوسیدگی را افزایش می‌دهند. بعد از کاشت ایمپلنت مقدار مصرف شیرینی‌ و شکلات را کم کنید.

برای افراد دیابتی از چه روشهای کاشت ایمپلنت استفاده می شود؟

برای افراد دیابتی از چه روشهای کاشت ایمپلنت استفاده می شود؟

متخصص با توجه به شرایط فک و دندان های بیمار و وضعیت قند خون او می تواند از روش های زیر استفاده کند :

  • روش مینی ایمپلنت دندان : این مورد به صورت جزیی و برای تک دندان انجام می شود، اما نسبت به حجم دندان و ایجاد جراحی برای فقط یک دندان معمولا برای افراد دیابتی توصیه نمی گردد.
  • روش چهار پایه (همه روی چهار پایه) : اگر همه دندان های فک از بین رفته باشد با قرار گذاری ۴ پایه ایمپلنت امکان سوار سازی یک دست دندان کامل بر روی فک فراهم می شود. با توجه به میزان گستردگی درمان و تعداد کم ریشه، این روش بسیار استفاده دارد و آسیب کمی نیز به مراجعه کننده دیابتی وارد می کند.

تعویض یک دندان و ایمپلنت یک روزه نیز دیگر روش ها هستند که استفاده می شود، بهترین دکتر ایمپلنت در رشت  اما بهترین نتیجه را همان روش همه روی چهار فراهم می آورند.

هزینه ایمپلنت برای افراد دیابتی

دانش و توانایی متخصص، شرایط بیماری، میزان دندان های از بین رفته، نوع ایمپلنت، روش انجام ایمپلنت و … از جمله مواردی هستند که در هزینه نهایی اثرگذار می باشند و باید بدانید که با توجه به طولانی تر شدن فرآیند درمان، مراقبت های قبل از ایمپلنت و بعد از آن و عوامل دیگر هزینه درمان ایمپلنت در افراد دیابتی با سایر مراجعین متفاوت می باشد.

سوالات پر تکرار

۱. مهم ترین علت شکست ایمپلنت در افراد دیابتی چیست؟

طولانی شدن درمان و تضعیف محل جراحی در مقابل باکتری ها مهمترین دلایل ایجاد عفونت دندان و در نتیجه شکست درمان ایمپلنت می باشد.

۲. چقدر طول می کشد که پیوند ایمپلنت با استخوان فک در افراد دیابتی برقرار شود؟

برای این افراد تقریبا دو برابر زمان معمول می باشد. در سایر مراجعین فرآیند پیوند حدود ۶ ماه طول می کشد که در افراد دیابتی تا نزدیک ۱۲ ماه نیز بوده است.

۳. آیا فرد مبتلا به دیابت می تواند کاشت ایمپلنت انجام دهد؟

بله در حالت کلی و با کنترل سطح قند خون امکان پذیر است، ولی شرایط بسیار گسترده ای دارد که در این مطلب به آن پرداختیم.

۴. آیا ایمپلنت برای بیماران دیابتی خطرناک است؟

دیابت یک بیماری خاص و خطرناک است که عدم کنترل آن نه تنها در شرایط ایمپلنت که در سایر موارد نیز خطر آفرین است. صادقانه می توان گفت که انجام ایمپلنت برای فرد دیابتی روش درمانی مناسبی نمی باشد و باید در موارد خاص انجام گردد.

۵. چرا ایمپلنت برای بیماران مبتلا به دیابت کنترل نشده انجام نمی شود؟

خطرات، عوارض و مشکلات زیادی که برای این افراد در اثر ایمپلنت ممکن است بوجود بیاد از جمله، شکست جراحی، عفونت شدید، ماندگاری همیشه زخم لثه و دهان، افزایش سطح قند خون در طول درمان و … مانع آن می شود که متخصص اقدام به درمان نماید و این افراد نمی توانند از درمان ایمپلنت استفاده کنند.

پایه ایمپلنت یا فیکسچر:

ایمپلنت های دندانی، جایگزین های قوی برای دندان های طبیعی هستند که می توانند با ایجاد یک پایه قوی در استخوان فک، یک روکش دندانی را روی خود سوار کرده و برای مدت ها آن را جایگزین دندان اصلی نمایند.دکتر یاسمن صادقی این روش را می توان در مقابل روش های دیگر از جمله دندان های مصنوعی و تاج از روش های محبوب تر و کاربردی تر دانست که می تواند برای کسانی که از مشکل فقدان دندان رنج می برند، بسیار مناسب باشد.

در واقع ایمپلنت نام یک قطعه و یک روش درمانی است که در آن متخصصان ایمپلنت، از فیکسچر های تیتانیومی و یا جنس های دیگر استفاده می کنند تا آن را جایگزین ریشه دندان و به عنوان پایه ای برای نصب روکش نمایند. سپس روکش ها را روی آن سوار می کنند و می توانند یک دندان کامل را بازسازی کنند. استفاده از این روش امروزه برای بازیابی قدرت جویدن و زیبایی لبخند بسیار کاربردی است.

اجزای ایمپلنت

در مورد اجزای ایمپلنت باید گفت همانطور که در شکل زیر نیز می بینید، ایمپلنت نام یک قطعه نیز می باشد که خود از سه قسمت تشکیل شده است. این قسمت ها عبارتند از:

پایه ایمپلنت یا فیکسچر:

فیکسچر ایمپلنت جایگزین ریشه دندان شده و با ایجاد یک سوراخ در لثه، در استخوان فک جایگذاری می گردد تا با استخوان فک جوش خورده و پایه محکمی را برای اتصال روکش ایجاد نماید.

اباتمنت:

قطعه ای میانی است که می تواند از جنس تیتانیوم، زیرکونیوم و طلا و … بوده و وظیفه آن ایجاد یک اتصال قوی بین روکش و پایه ایمپلنت است.

روکش:

روکش قسمت نهایی و رویی است که بر روی اباتمنت و فیکسچر سوار شده و محکم می شود.

روش های انجام ایمپلنت دندان

ایمپلنت ها می تواند در روش های مختلفی انجام شود که عبارتند از:

ایمپلنت دندان اندواستیل:

این نوع از ایمپلنت دندان را می توان از رایج ترین نوع ایمپلنت ها دانست که غالبا به صورت یک عمل دو مرحله انجام شده و و ایمپلنت در داخل استخوان فک جایگذاری می شود.

ایمپلنت دندان ساب پریو استیل:

این نوع از ایمپلنت های دندان، روی استخوان های فک و قسمت زیر لثه قرار می گیرد و برای نگه داشتن دندان، قسمتی از آن بیرون از لثه باقی می ماند.

ایمپلنت دندان تک مرحله ای:

در این نوع ایمپلنت، قطعه مربوطه داخل استخوان فک جایگذاری شده ولی قسمتی از آن بیرون از بافت لثه باقی می ماند که پس از تکمیل دوران بهبودی، دیگر نیاز به جراحی مجدد برای جایگذاری تاج دندان نمی باشد.

ایمپلنت دو مرحله ای:

در این روش رایج، ایمپلنت داخل استخوان فک قرار می گیرد و بافت لثه بخیه خورده و پس از جوش خوردن ایمپلنت با استخوان فک، اتصال تاج انجام می شود.

عوارض ایمپلنت دندان

قبل از اینکه عوارض این روش را برای شما بیان کنیم، باید بگوییم که این روش درمانی مزیت ها و فوایدی دو چندان از عوارض خود دارد که نباید از آن ها غافل شد. اما به هر حال برخی از افراد می توانند با عوارض زیر رو به رو شوند:

  1. احتمال آسیب رسیدن به بافت لثه

    موارد مختلفی می توانند سبب آسیب رسیدن به بافت لثه و اعصاب شوند دکتر یاسمن صادقی که مهترین آن، عدم مهارت دندانپزشک می باشد. همواره توصیه می شود تا انجام این درمان را به دست متخصص ایمپلنت بسپارید و در صورت لزوم با یک متخصص ارتودنسی نیز مشورت داشته باشید. در صورتی که درمان توسط فرد غیرمجرب انجام شود، احتمال آسیب رسیدن به بافت لثه در حین درمان وجود دارد.
  2. ایجاد آسیب های سینوسی

    استخوان فک و حفره سینوسی با هم در ارتباط هستند و اگر روند کاشت ایمپلنت دندان به درستی انجام نشود، عفونت و التهاب ایجاد خواهد شد. البته در صورتی که متخصص ایمپلنت این کار را انجام دهد، چنین عارضه ای رخ نخواهد داد.
  3. ایجاد آلرژی

    با وجود اینکه حساسیت نسبت به پایه تیتانیومی ایمپلنت به ندرت رخ می دهد، اما برخی از افراد هستند که دچار واکنش های آلرژیک می شوند و بدین ترتیب التهاب و تورم برایشان ایجاد خواهد شد.
  4. عفونت دندان

    در حین جراحی و حتی بعد از آن، احتمال بروز عفونت وجود دارد. سیگار کشیدن، وجود بیماری های خود ایمنی و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان می توانند از مواردی باشند که سبب بروز این عفونت می شوند.
  5. بروز برخی از عوارض جانبی

    به طور کلی هر بیمار بعد از هر نوع عمل جراحی برخی از عوارض را تجربه می کند. درد و ناراحتی و تورم بعد از کاشت ایمپلنت دندان کاملا طبیعی بوده که بعد از مدتی از بین می رود. این عوارض جانبی عبارتند از:
    • درد

      احساس درد و ناراحتی تا مدتی بعد از کاشت ایمپلنت دندان طبیعی بوده که با مصرف دارو های مسکن به مرور زمان کاهش پیدا می کند. بهتر است تا در این زمان از مصرف نوشیدنی های بسیار سرد و یا بسیار داغ پرهیز کنید تا میزان درد و ناراحتی شما از بین برود.
    • متورم شدن لثه و صورت

      بخشی از صورت و ناحیه قوس دندان بعد از جراحی دچار تورم می شوند. البته باید گفت که بعد از چند روز این تورم از بین خواهد رفت. اما شما می توانید با استفاده از کمپرس یخ به از بین رفتن سریع تر تورم کمک کنید.
    • کبودی

      در روز های ابتدایی ریکاوری، شما مقداری کبودی آبی رنگ و یا سیاه رنگ در ناحیه جراحی شده مشاهده می کنید که با ترمیم بافت لثه به مرور این کبودی از بین خواهد رفت.
    • خونریزی

      پس از جراحی ممکن است تا با خونریزی خفیفی تا چند روز رو به رو باشید که جای نگرانی ندارد. پس از چند روز از میزان خونریزی کاسته شده تا به تدریح از بین برود. در این زمان شما باید توجه زیادی به توصیه های دندانپزشک خود داشته باشید تا خونریزی موجب بروز عفونت نشود.
    • تعویض تاج دندان

      با وجود اینکه پایه تیتانیومی ایمپلنت کاملا مستحکم و دارای دوام بسیار بالایی است، اما عدم رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند به تاج دندانی که روی ایمپلنت قرار دارد، آسیب وارد کرده و همچنین سبب زرد شدن آن شود.
  6. عدم موفقیت کاشت ایمپلنت دندان

    اگر دندانپزشک تخصص و مهارت کافی در درمان نداشته باشد و شرایط بیمار خود را به طور دقیق و کامل مورد ارزیابی قرار نداده باشد، ممکن است تا کاشت ایمپلنت دندان با شکست رو به رو شود و مشکلات متعددی در کوتاه مدت و یا بلند مدت، برای بیمار ایجاد شود. یک دندانپزشک متبحر می داند که میزان تراکم کافی استخوان یکی از مهمترین مواردی است که باید به آن توجه شود.
    در صورتی که به این موضوع توجه نشود و ایمپلنت در جایی که تراکم کافی استخوان وجود ندارد، کاشته شود، پس از مدتی با تحلیل استخوان و عدم جوش خوردن پایه ایمپلنت با استخوان فک رو به رو خواهید بود. در این وضعیت درمان با شکست مواجه شده و لازم است تا جراحی مجددی انجام گیرد.
  7. میکرو جابه جایی ایمپلنت

    ممکن است تا این اتفاق در زمان ایمپلنت فوری رخ دهد. به طور کلی میکرو جا به جایی ایمپلنت زمانی اتفاق می افتد که قبل از جوش خوردن استخوان فک با پایه ایمپلنت، تاج دندان روی آن قرار داده شده باشد.             
  8. https://drshamsdentist.com/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B6%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%B3/

دلایل بروز عفونت ایمپلنت دندان

دلایل زیر می توانند منجر به بروز عفونت ایمپلنت دندان شوند:

  1. دندان قروچه
  2. پوکی استخوان
  3. دیابت کنترل نشده
  4. بیماری های عفونی
  5. وجود بیماری های لثه
  6. مصرف الکل و دخانیات
  7. وجود سیستم ایمنی ضعیف
  8. شرایط دهان و دندان بیمار قبل از کاشت ایمپلنت دندان

تعیین واجد شرایط بودن یک نوجوان برای کاشت دندان


تعیین واجد شرایط بودن یک نوجوان برای کاشت دندان

دندانپزشکان برای تعیین واجد شرایط بودن یک نوجوان برای کاشت دندان، بهترین دکتر ایمپلنت در رشت   از استخوان های بیمار با اشعه ایکس عکسبرداری می کنند. اگر استخوان ها به اندازه کافی رشد کرده باشند، آنها می توانند عمل جراحی را انجام دهند.

اما در صورتی که بیمار زیر 18 سال باشد، رضایت والدین برای جایگزینی دندان های از دست رفته با ایمپلنت های دندانی اخذ می شود. لازم به ذکر است که قرار دادن ایمپلنت دندان در افراد جوان می تواند بسیار مفید باشد. نه تنها استخوان ها سالم و قوی هستند، بلکه خطر ابتلا به پری ایمپلنت، بزرگترین علت شکست ایمپلنت، کاهش می یابد.

آیا ایمپلنت های دندان محدودیت سنی بالایی دارند؟

بر اساس اطلاعات به دست آمده، نیمی از جمعیت بالای 65 سال حداقل یک دندان از دست داده اند و همین وضعیت آنها را کاندیدای ایده آل ایمپلنت دندان می کند. هنگام ارزیابی کاندیداتوری بیمار برای ایمپلنت، به جز سن، سلامت کلی نیز مورد توجه قرار می گیرد و به این ترتیب، افراد سالم در دهه 80 و 90 زندگی خود می توانند این درمان را دریافت کنند.

در واقع، بیمارانی که سال ها با پروتزهای متحرک زندگی کرده اند، ممکن است تغییر به ایمپلنت دائمی و غیر متحرک را ترجیح دهند. با پیشرفت در درمان‌های پزشکی و عمر طولانی‌تر از همیشه، داشتن راه ‌حل‌های طولانی‌ مدت برای جایگزینی دندان ‌ها به بیماران این امکان را می ‌دهد تا بدون محدودیت به فعالیت روزمره خود ادامه دهند.

ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی

زمانی که به دنبال مراقبت های دندان هستید، قطعا باید محدودیت های پروتکل های دندانی برای بیماران را بدانید. یکی از این موارد، کاشت دندان است. در واقع باید بدانید که ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی خطرساز است یا خیر.

به عبارتی، اگر برای جایگزینی دندان های از دست رفته خود قصد دارید که از ایمپلنت استفاده نمایید، باید تا حد امکان در مورد آنها اطلاعات داشته باشید، به خصوص زمانی که یک بیماری طولانی مدت قلبی دارید. هر گونه عارضه سلامتی یا روش پزشکی دیگر می تواند به راحتی مشکل قلبی آنها را تشدید نموده و منجر به مشکلات بیشتر شود. به خصوص زمانی که نیاز به انجام یک روش چند مرحله ای دارید، ریسک بسیار بیشتر است.

تا همین اواخر، ایمپلنت دندان از جمله روش هایی بود که بیماران قلبی از آن اجتناب می کردند. با این حال، دندانپزشکی مدرن امروزه بسیاری از روش ها و پروتکل های درمانی را تغییر داده است.

ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی امکان پذیر است؟

اگر به بیماری قلبی مبتلا باشید، به طور قطع، پزشک شما را از هرگونه فرآیند شدید منع می کند. برای مثال فعالیت بدنی شدید می تواند وضعیت قلب شما را تشدید کرده و مشکل اصلی را بدتر کند. بنابراین تا حد امکان باید از این کارها اجتناب نمایید.

در بسیاری از موارد، به خصوص شرایط حاد، دندانپزشکان به جای ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی سایر روش های جایگزینی دندان از دست رفته را برای این افراد توصیه می کنند. شما می توانید برای جایگزینی دندان های از دست رفته از پروتز یا بریج دندان استفاده کنید.

با این حال، این بدان معنا نیست که شما نمی توانید تحت عمل ایمپلنت دندان قرار بگیرید. این فقط به این معنی است که ممکن است این روش پیچیده باشد و دندانپزشک باید در طول درمان احتیاط زیادی به خرج دهد.

پس اگر به هر نوع بیماری قلبی مبتلا هستید، اقدامات مراقبت از دندان که شامل جراحی می شود، برای شما بسیار مهم است. معمولا با بیماری های قلبی عروقی، پزشکان درمان های رقیق کننده خون را برای استفاده طولانی مدت تجویز می کنند. بنابراین، جراحی به یک روش پرخطر تبدیل می‌شود، زیرا رقیق‌کننده‌های خون می‌توانند بر روند لخته شدن لازم برای کنترل خونریزی تاثیر بگذارند.

از آنجایی که ایده قطع دارو فقط برای کاشت ایمپلنت کمی دور از ذهن است و می تواند وضعیت قلبی شما را تشدید کند، در نهایت متخصصان دندانپزشکی باید رویکرد متفاوتی را برای جراحی کاشت در نظر بگیرند.

تکنیک فلپ لس در ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی

یکی از ملاحظاتی که یک متخصص دندانپزشکی مجرب برای این وضعیت در نظر می گیرد، تکنیک فلپ لس یا جراحی بدون فلپ در ایمپلنت های دندان برای بیماران قلبی است. در واقع این متخصصین سرعت درمان را نکته ای بسیار مهم برای بیماران قلبی می دانند.

هر چه یک بیمار قلبی مدت طولانی تری تحت درمان باشد، احتمال بروز عوارض بیشتر است. علاوه بر سرعت، دندانپزشکان باید در کاهش خونریزی، به ویژه در محل داروهای ضد انعقاد، نقش بارزی داشته باشند.

تکنیک جراحی بدون فلپ یا ایمپلنت بدون جراحی شامل سوراخ کردن ایمپلنت دندان مستقیما از طریق بافت نرم به داخل استخوان فک است. به این معنی که جراح دهان مرحله ایجاد برش روی بافت لثه شما را دور می زند.

در همین راستا، مطالعات پیرامون اثربخشی این روش نشان می‌دهد که بیماران احتمالا خونریزی کمتری و دوره‌ های نقاهت کوتاه ‌تری را نسبت به جراحی کاشت معمول تجربه می‌ کنند. با این حال، تحقیقات بیشتری در حال انجام است تا اطمینان حاصل شود که این تکنیک واقعا خطرات عوارض را برای بیماران قلبی تا درصد قابل توجهی کاهش می دهد یا خیر.

چرا به مانیتور دوربین نیاز دارید؟

همه ما فیلم‌های پشت صحنه فیلم‌های هالیوودی را دیده‌ایم که کارگردان در کنارش نشسته و فیلم را روی صفحه نمایش خودش در حین ضبط تماشا می‌کند. بسیاری از ما هرگز فرصت کار با منابع یا بودجه یک استودیوی هالیوود را نخواهیم داشت، اما می‌توانیم بسیاری از ابزارها و روش‌های آن‌ها را در پروژه‌های خود بیاوریم. حتی یک فیلمبردار انفرادی نیز می تواند از افزودن یک مانیتور مستقل به کیت خود بهره مند شود.

چرا به مانیتور دوربین نیاز دارید؟

بسیاری از افراد با استفاده از منظره یاب دوربینشان به این کار دست پیدا می کنند. اما مانیتورهای خارجی دارای ویژگی هایی هستند که نحوه کار شما را تغییر می دهند و برخی از مانیتورهای ضبط حتی کیفیت فیلمی را که می گیرید بهبود می بخشند. نمایندگی کانن بارزترین مزیت یک مانیتور دوربین خارجی این است که به سادگی می توانید فیلم خود را در حین فیلمبرداری بهتر ببینید. یک صفحه نمایش بزرگتر جزئیات بیشتری را نشان می دهد، دیدن آنچه که در صحنه ی فوکوس شده است را آسان تر می کند (غیر از ذکر همه راهنماها و پوشش هایی که به این امر کمک می کنند)، و نقص هایی را نشان می دهد که ممکن است به راحتی در یک مانیتور داخلی نادیده بگیرید. صفحه نمایش 3 اینچی مانیتورهای خارجی به دلیل اینکه می‌توانند از بقیه قسمت‌های دستگاه جدا شوند، انعطاف‌پذیری بیشتری با قرار دادن دوربین و زاویه‌ها به شما می‌دهند و در عین حال به شما امکان می‌دهند آنچه را که در حال صحنه فیلم‌برداری هست ببینید. مانیتورهای دوربین همچنین به شما کمک می کنند تا بهتر تصور کنید محصول نهایی شما چگونه خواهد بود. صفحه نمایش با نسبت تصویر خروجی نهایی شما مطابقت دارد (بر خلاف بسیاری از صفحه نمایش های DSLR و دوربین های بدون آینه). علاوه بر این، برخی از مانیتورها دارای LUT یا ابزارهای دیگر هستند تا با دقت بیشتری شبیه سازی ویدیوی پردازش شده نهایی شما را شبیه سازی کنند.

بهترین مانیتورهای خارجی دوربین

1. Atomos Ninja V

Atomos برند غالب در میان مانیتور یا ضبط‌ کننده‌های خارجی است و Ninja V به یکی از محبوب‌ترین مدل‌های آن تبدیل شده است.

با صفحه نمایش لمسی 5 اینچی 1080p، Ninja V به اندازه‌ای کوچک است که تقریباً با هر نوع دوربینی جفت می شود، صفحه نمایش به اندازه‌ای واضح است که جزئیات مورد نیاز شما را نشان دهد و به اندازه کافی روشن است که حتی در زیر نور مستقیم خورشید نیز آن را ببینید. اما در حالی که مانیتور فقط 1080p نمایش می دهد، فیلم کامل 4K 60p HDR را ضبط می کند.علاوه بر این، مجموعه کاملی از ویژگی‌ها از جمله شکل موج، وکتورسکوپ، رنگ کاذب و اوج‌گیری فوکوس را دریافت می‌کنید. همچنین قابلیت مشاهده فیلم های آنامورفیک با فشار 2x، 1.5x، 1.33x یا پاناسونیک 8:3 را دارد. Atomos Ninja V از فرمت های Log از ARRI، Canon، Panasonic، RED، و Sony و همچنین Apple ProRes Raw از Nikon Z6 و Z7 پشتیبانی می کند.

 

  • حداکثر وضوح: DCI 4K تا 60p
  • وضوح صفحه نمایش: Full HD
  • اندازه صفحه نمایش: 5 اینچ
  • حافظه مورد نیاز: 2.5 اینچی SSD، SSDMmini
  • پورت ها: HDMI (اندازه کامل، نوع A)، ورودی/خروجی، 4 پین XLR، میکروفون استریو 3.5 میلی متری، هدفون 3.5 میلی متری، LANC 2.5 میلی متری
  • اندازه: 5.94 اینچ x 3.6 اینچ 1.22 اینچ
  • وزن: 0.7 اونس

2. Atomos Shogun Inferno

Ninja V، Atomos Shogun Inferno یک مانیتور 7 اینچی با طیف گسترده ای از ویژگی های حرفه ای است. این گستره وسیع تری از پورت های ورودی یا خروجی را ارائه می دهد و یک پورت XLR اضافی و 4 پورت SDI را به آنچه که Ninja قبلا ارائه می دهد اضافه می کند. صفحه نمایش لمسی 7.1 اینچی دارای نسبت تصویر کمی بلندتر از Ninja با وضوح 1920 در 1200 است که فضایی را برای اطلاعات بیشتر در زیر فیلم های Full HD فراهم می کند. به عنوان یک ضبط کننده، Shogun می تواند هر دو فیلم خام و Log را از Sony، Canon، ARRI، Panason، JVC، و RED ضبط کند. می‌تواند فیلم‌های 4K تا 60p و فیلم‌های 2K تا 240p (بسته به قابلیت‌های دوربین شما) ضبط کند.

 

  • حداکثر وضوح: DCI 4K تا 60p، 2K تا 240p
  • وضوح صفحه نمایش: 1920 در 1200
  • اندازه صفحه نمایش: 7.1 اینچ
  • حافظه مورد نیاز: 2.5 اینچی SSD
  • پورت ها: HDMI (اندازه کامل، نوع A) ورودی/خروجی، HD/3G/6G/12G-SDI ورودی/خروجی، 4 x 3G-SDI، 2 x XLR، میکروفون استریو 3.5 میلی متری، LANC 2.5 میلی متری
  • اندازه: 8.4 × 5 اینچ × 1.8 اینچ
  • وزن: 2.5 پوند
https://iran-canon.com/%d8%aa%d8%b9%d9%85%db%8c%d8%b1-%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%da%a9%d8%a7%d9%86%d9%86/

3. Atomos Sumo 19

این دوربین از بسیاری از ویژگی‌های درجه یک Shogun Inferno استفاده می‌کند و آن را به یک صفحه نمایش 19 اینچی تبدیل می‌کند.

با صفحه نمایشی به این بزرگی، روشن است که نمی خواهید آن را حمل کنید. در عوض، این یک گزینه عالی برای کارگردانانی است که فیلم را از قسمت کناری زیر نظر دارند. علاوه بر این، قابلیت نظارت و جابه‌جایی بین 4 منبع دوربین و حداکثر 12 کانال صدای دیجیتال را ارائه می‌دهد که آن را به گزینه‌ای عالی برای تنظیم چند دوربین تبدیل می‌کند.

 

  • حداکثر وضوح: DCI 4K تا 60p، 2K در حداکثر 240p
  • وضوح صفحه نمایش: Full HD
  • اندازه صفحه نمایش: 19 اینچ
  • حافظه مورد نیاز: 2.5 اینچی SSD
  • پورت ها: HDMI (اندازه کامل، نوع A) ورودی/خروجی، ورودی/خروجی 3 x HD/3G-SDI، 4 x 3G-SDI (کوادلینک)، HD/3G/6G/12G-SDI ورودی/خروجی، 4 پین XLR DC-in، ورودی باتری 2 x 4 پین XLR، 2 x 3 پین XLR برای میکروفون، 1 x 3.5 میلی متر جک استریو، 2.5 میلی متر LANC
  • اندازه: 19.8 x 12.2 اینچ 2.5 اینچ
  • وزن: 12.3 پوند

4. Blackmagic Video Assist 4K

Blackmagic Video Assist 4K گزینه دیگری را برای مانیتور ۷ اینچی درجه یک اما با قیمتی در دسترس تر از Atomos Shogun در اختیار شما قرار می دهد. این قابلیت ضبط تا UHD 4K در 30p در فرمت Apple ProRes 422 HQ را به شما می دهد. شما طیف وسیعی از پورت های ورودی/خروجی و همچنین چندین گزینه نصب را دریافت می کنید که به شما امکان می دهد آن را تقریباً در هر تنظیماتی که می خواهید قرار دهید.

یکی از مجموعه‌ای از ویژگی‌هایی که احتمالاً برای بسیاری از تیراندازان، به‌ویژه آنهایی که از تنظیمات DSLR می‌آیند، بسیار جذاب است، توانایی استفاده از چندین لوازم جانبی رایج است. به طور خاص، به شما این امکان را می‌دهد که بر روی کارت‌های SD (با ۲ اسلات) برخلاف SSD ۲.۵ اینچی ضبط کنید و حداکثر ۲ باتری LP-E6N را می‌پذیرد - همان چیزی که معمولاً در دوربین‌های DSLR Canon یافت می‌شود. فانتوم پاور 48 ولت همچنین امکان استفاده از آن را با طیف وسیعی از میکروفون ها فراهم می کند و آن را به یک بسته مناسب تبدیل می کند.

 

  • حداکثر وضوح: UHD 4K تا 30p
  • وضوح صفحه نمایش: 1920 در 1200
  • اندازه صفحه نمایش: 7 اینچ
  • مورد نیاز حافظه: 2 عدد اسلات کارت SD
  • پورت ها: ورودی/خروجی HDMI (اندازه کامل، نوع A)، ورودی 6G-SDI، خروجی 3G-SDI، 2 x mini XLR، میکروفن استریو 3.5 میلی متری، LANC 2.5 میلی متری
  • اندازه: 7.6 x 5.14 x 1.45 اینچ
  • وزن: 1.7 پوند

5. Blackmagic Video Assist 5” 12G HDR

Blackmagic Video Assist 5 اینچی 12G HDR یک گزینه فوق العاده برای تنظیم مانیتور قابل حمل است. مانیتور فوق العاده روشن وضوح FullHD، اسلات کارت حافظه SD و USB Type-C 3.1 را برای ضبط آسان درایو خارجی ارائه می دهد. LUT های سه بعدی، دوربین های حرفه ای، کمک فوکوس و ابزارهای نوردهی مجموعه ای قوی از ابزارها را برای فیلمبرداران ارائه می دهند.

تا زمانی که دوربین شما دارای خروجی های SDI یا HDMI باشد، Video Assist 12G می تواند با رزولوشن های HD تا DCI 4K60p ضبط کند.

 

  • حداکثر وضوح: DCI 4K تا 60p
  • وضوح صفحه نمایش: Full HD
  • اندازه صفحه نمایش: 5 اینچ
  • حافظه مورد نیاز: 1 x SD
  • پورت ها: ورودی/خروجی HDMI (اندازه کامل، نوع A)، ورودی/خروجی 12G SDI، هدفون 3.5 میلی متری، خط ورودی 3.5 میلی متری، USB-C
  • اندازه: 5.83 x 3.54 اینچ 1.44 اینچ
  • وزن: 0.9 پوند

6. SmallHD Cine 7

SmallHD Cine 7 یک مانیتور 7 اینچی همه کاره و قابل حمل با صفحه نمایش لمسی فول اچ دی بسیار روشن است که آن را به انتخابی فوق العاده هنگام عکاسی در خارج تبدیل می کند. این گزینه های نصب و برق انعطاف پذیر و همچنین انواع پوشش های سه بعدی LUT با وضوح بالا، راهنماهای کادربندی و موارد دیگر را ارائه می دهد.

برای آزادسازی تمام قدرت Cine 7، می‌توانید آن را با یک سیستم Teradek جفت کنید که امکان نظارت بی‌سیم و همچنین دنبال کردن قابلیت‌های سیستم فوکوس را فراهم می‌کند.

بهترین دوربین های کانن

دوربین کانن EOS R3

یک انتخاب عالی برای حرفه‌ای‌هایی که به رزولوشن بالا در عکس‌برداری و فیلم‌برداری نیاز دارند

نوع: بدون آینه
اندازه سنسور: فول فریم CMOS
تعداد مگاپیکسل: ۲۴.۱ مگاپیکسل
نمایشگر: نمایشگر ۳.۲ اینچی لمسی چرخان، ۴.۱۵ میلیون نقطه‌ای
سرعت عکاسی پی‌درپی: ۳۰ فریم بر ثانیه
منظره‌یاب: منظره‌یاب الکترونیک ۰.۵ اینچی، ۵.۷۶ میلیون نقطه‌ای
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 6K

  • فیلم‌برداری 6K Raw
  • عکس‌برداری پی‌درپی با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
  • عدم سیاه شدن منظره‌یاب در تصویربرداری
  • عدم وجود رزولوشن 8K در فیلم‌برداری
  • سنسور ۲۴.۱ مگاپیکسلی

دوربین EOS R3 آخرین دوربین بدون آینه کانن تا به امروز است که قابلیت‌هایی از جمله فیلم‌برداری 6K با فرمت Raw، عکاسی در حالت برست مد با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه و فوکوس خودکار با قابلیت تنظیم با چشم که امکان تنظیم فوکوس بر روی نقطه دلخواه با نگاه کردن به آن نقطه در منظره یاب را در اختیار کاربران گذاشته است. سنسور ۲۴.۱ مگاپیکسلی این دوربین به هیچ‌وجه سنسوری با بالاترین رزولوشن ممکن نیست، اما همین امر موجب آن شده که در هنگام عکاسی پی‌درپی، حجم عکس‌ها زیاد نشود و انتقال عکس‌ها از دوربین به کامپیوتر نیز سریع‌تر و آسان‌تر از وقتی است که با دوربینی مثل Sony A1 عکس‌برداری کرده باشید. نمایندگی کانن  فیلم‌برداری با رزولوشن‌های 4K و 6K این دوربین نیز خروجی بسیار باکیفیتی به همراه خواهد داشت و به نظر نمی‌رسد که مشکل داغ شدنی که در دوربین‌های R5 و R6 شاهد آن بوده‌ایم در این دوربین مسئله‌ساز باشد. دوربین R3 یک دوربین بسیار سریع و با تنظیمات شهودی است که کاملاً برای عکس‌برداری و فیلم‌برداری با رزولوشن بسیار بالا آماده است.

کانن EOS R6 Mark II

  • نوع: بدون آینه
  • حسگر: فول فریم
  • مانت لنز: کانن RF
  • نمایشگر: ۳ اینچی چرخان با رزولوشن ۱.۶۲ میلیون نقطه‌ای
  • حداکثر سرعت عکاسی پیاپی: ۱۲ فریم بر ثانیه (شاتر مکانیکال)، ۴۰ فریم بر ثانیه (شاتر الکترونیک)
  • حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 4K HQ 60p

+ فیلم‌برداری با رزولوشن 6K از طریق پورت HDMI

+ عکاسی پی‌درپی با سرعت ۴۰ فریم بر ثانیه

+ حالت‌های مختلف فوکوس خودکار با عملکرد عالی

+ تثبیت کننده تصویر بسیار کارآمد

–  عدم پشتیبانی از کارت‌های حافظه غیر از SD

دوربین کانن EOS R6 Mark II خصوصیات جالب‌توجه بسیاری به‌ همراه دارد و تغییر بزرگی نسبت به نسخه‌ قبلی بر روی آن اعمال شده است. از ویژگی‌های این دوربین باید به امکان فیلم‌برداری با رزولوشن 6K از طریق پورت HDMI، تثبیت کننده تصویر IBIS بسیار قدرتمند، سیستم فوکوس خودکار جدید با الگوریتم‌های هوش مصنوعی و حالت‌های مختلف، اشاره کرد.

این دوربین دارای سنسور ۲۴.۲ مگاپیکسلی است، درحالی‌که نسخه اولیه این دوربین سنسوری ۲۰.۱ مگاپیکسلی دارد. حداکثر سرعت عکاسی پی‌درپی نیز در ورژن دوم این دوربین ۲ برابر شده است. این دوربین نیز مانند دوربین‌های EOS R7، R10 و R3 دارای کفشک چندمنظوره است.

کانن EOS R7

  • نوع: بدون آینه
  • حسگر: APS-C
  • مانت لنز: کانن  RF
  • نمایشگر: ۳ اینچی چرخان با رزولوشن ۱.۶۲ میلیون نقطه‌ای
  • حداکثر سرعت عکاسی پیاپی: ۱۵ فریم بر ثانیه (شاتر مکانیکال)، ۳۰ فریم بر ثانیه (شاتر الکترونیک)
  • حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 4K 60p

 دوربین EOS R7 کانن را می‌توان قدرتمند‌ترین دوربین کانن با سنسور APS-C نامید. باوجود طراحی جمع‌وجور، این دوربین در سرعت قادر به رقابت با دوربین EOS R3 و در قسمت رزولوشن قادر به رقابت با دوربین R5 است. به لطف سرعت و رزولوشن بالا، می‌توان این دوربین را یکی از بهترین انتخاب‌ها برای عکاسی از حیات‌وحش دانست.
https://iran-canon.com/%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%86/
کانن R7 دارای حسگر ۳۲.۵ مگاپیکسلی APS-C است. در میان دوربین‌های APS-C این دوربین بالاترین رزولوشن را در اختیار کاربران گذاشته است که این موضوع در کنار طراحی جمع‌وجور و سرعت بالا در عکاسی پی‌درپی، باعث محبوبیت R7 میان عکاسان طبیعت و پرندگان شده است. دوربین R7، اولین دوربین APS-C کانن دارای تثبیت کننده تصویر داخلی ۵ محوره با قدرت خنثی کردن لرزش دوربین تا ۸ استاپ است. همچنین سیستم فوکوس خودکار جدید Dual Pixel CMOS AF II این دوربین عملکرد بسیار پاسخگویی به همراه دارد و قادر به تشخیص سوژه‌هایی همچون انسان‌ها، حیوانات و وسایل نقلیه است.

کانن EOS R10

  • نوع: بدون آینه
  • حسگر: APS-C
  • مانت لنز: کانن  RF
  • نمایشگر: ۳ اینچی چرخان با رزولوشن ۱.۰۴ میلیون نقطه‌ای
  • حداکثر سرعت عکاسی پیاپی: ۱۵ فریم بر ثانیه (شاتر مکانیکال)، ۲۳ فریم بر ثانیه (شاتر الکترونیک)
  • حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 4K 60p

+ سیستم فوکوس خودکار حرفه‌ای

+ سرعت بالا عکاسی پی‌درپی

+ فیلم‌برداری 4K 60p و 1080p 120p

– عدم وجود تثبیت کننده تصویر داخلی

– اعمال کراپ هنگام فیلم‌برداری 4K 60p

– عدم مقاومت در برابر نفوذ آب

دوربین کانن EOS R10 یک دوربین قدرتمند با سیستم فوکوس خودکار حرفه‌ای، سرعت بالا در عکاسی پی‌درپی، امکان فیلم‌برداری با رزولوشن 4K و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه و حالت اسلوموشن با رزولوشن 1080p و سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه است. به‌هیچ‌وجه نمی‌توان دوربین EOS R10 را یک دوربین حرفه‌ای کامل دانست، اما وجود ویژگی‌های مذکور در دوربینی در ابعاد R10 و وزن ۴۲۹ گرمی، جالب‌توجه است. همچنین باید به این موضوع اشاره کرد که از نظر سرعت مکانیکی، دوربین R10 برتری نسبی نسبت به بسیاری از دوربین‌های حرفه‌ای اعم از EOS R3، سونی A1 دارد.

بهترین دوربین‌های کامپکت کانن

دوربین‌های DSLR و بدون آینه محصولات بسیار خوبی هستند، اما گاهی کاربران به یک دوربین کوچک‌تر، سبک‌تر، ارزان‌تر و حتی ساده‌تر نیاز دارند. به همین دلیل دوربین‌های کامپکت خانگی هنوز هم طرفداران خاص خود را دارند. هرچند که در سال‌های اخیر و با پیشرفت‌های صورت گرفته در دوربین موبایل‌های هوشمند، جایگاه این دوربین‌ها روزبه‌روز متزلزل‌تر می‌شود.

کانن PowerShot G7 X Mark III

یک دوربین با ابعاد جیبی و نمایشگر چرخان، مناسب برای استفاده ولاگرها

 
  • نوع: کامپکت
  • حسگر: ۱ اینچ
  • رزولوشن: ۲۰.۱ مگاپیکسل
  • لنز: فاصله کانونی معادل 24-100mm و گشودگی دیافراگم f/1.8-2.8
  • نمایشگر: ۳ اینچی لمسی با قابلیت چرخش و رزولوشن ۱.۰۴ میلیون نقطه
  • حداکثر سرعت عکاسی پیاپی: ۳۰ فریم بر ثانیه
  • حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 4K UHD

+ فیلم‌برداری 4K بدون کراپ

+ لنز زوم با گشودگی دیافراگم بالا

– قیمت کمی گران

– نبود منظره‌یاب

کانن PowerShot G7 X Mark III ادامه‌ای بر مدل موفق G7 X Mark II است که یکی از دوربین‌های محبوب برای ولاگرها و تولیدکنندگان محتوا بوده است. برای بهبود هرچه بیشتر نسل قبل، این مدل مجهز به قابلیت فیلم‌برداری 4K و ورودی ۳.۵ میلی‌متری هدفون شده است. علاوه بر این، نمایشگر این دوربین قابلیت چرخش به سمت جلو را دارد که برای استفاده به‌صورت سلفی و یا فیلم‌برداری ولاگ، قابلیت بسیار کاربردی‌ای است. لنز به‌کاررفته روی این دوربین دارای فاصله کانونی معادل 24-100mm و گشودگی دیافراگم f/1.8-2.8 است. بنابراین دارای عملکرد بسیار خوبی بوده و هر آنچه برای ولاگ و تولید محتوای شبکه‌های اجتماعی نیاز دارید در اختیار شما قرار خواهد داد. هرچند که نبود یک منظره‌یاب روی این دوربین کمی ناامیدکننده است، اما نمایشگر خوب آن، کمی این مورد را جبران می‌کند. تنها نکته باقی‌مانده قیمت این دوربین است که کمی بالا به نظر می‌رسد، البته که قابلیت‌های کارآمد آن، موجب شده باوجود این قیمت نیز محبوبیت بالایی داشته باشد.

مقایسه دانشگاه پیام نور، آزاد و غیرانتفاعی

مقایسه دانشگاه پیام نور، آزاد و غیرانتفاعی

نحوه پذیرش

نحوه پذیرش هرسه هم با آزمون است هم بدون آزمون و با شرط معدل.دانشگاه غیرحضوری تفاوت دانشگاه پیام‎نور در پذیرش کارشناسی ارشد است که به صورت فراگیر هم انجام میشود.

شهریه

از نظر شهریه دانشگاه پیام نور به نسبت دانشگاه غیرانتفاعی و آزاد شهریه کمتری دارد.

مقاطع تحصیلی

پیام‌ نور هر ساله در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجویان زیادی را میپذیرد. ولی در مقطع کاردانی دانشجو نمی‌پذیرد این در حالی است که دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی در مقطع کاردانی هم دانشجو می‌پذیرند.

    https://isanatgaran.com/virtual-degree/

رشته‌ها

دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی در رشته‌های پزشکی و پیرا پزشکی دانشجو نمی پذیرند ولی دانشگاه آزاد در رشته های پزشکی، پرستاری، دارو سازی، دندان پزشکی دانشجو می‌پذیرد.

تحصیل هم‌زمان در دو رشته

فقط در دانشگاه پیام نور امکان تحصیل همزمان در دو رشته وجود دارد.

نحوه برگزاری کلاسها

دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی برای تمامی دروس کلاس حضوری برگزار می‌کنند ولی در دانشگاه پیام نور بعضی از دروس غیر حضوری است و برای برخی دیگر اصلا کلاسی برگزار نمی‌شود که به آن خودخوان میگویند.

مدرک تحصیلی

مدرک دانشگاه پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد مورد تایید وزارت علوم است.

محیط دانشگاه

محیط دانشگاه پیام‌نور کوچک است و فقط به چند ساختمان محدود میشود ولی محیط دانشگاه آزاد بسیار بزرگ است و برای هر رشته، دانشکده ای جداگانه دارد.

ادامه تحصیل 

یکی از مهمترین مسائل برای داوطلبان اعتبار مدرک دانشگاهی است. همانطور که گفته شد مدرک پیام‌نور مورد تایید وزارت علوم است و از اعتبار بالایی برخوردار است. پس فارغ التحصیلان این رشته هیچگونه مشکلی برای استخدام و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر ندارند.

اولین مطالب آزمایشی من

این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.