برای افراد دیابتی از چه روشهای کاشت ایمپلنت استفاده می شود؟

برای افراد دیابتی از چه روشهای کاشت ایمپلنت استفاده می شود؟

متخصص با توجه به شرایط فک و دندان های بیمار و وضعیت قند خون او می تواند از روش های زیر استفاده کند :

  • روش مینی ایمپلنت دندان : این مورد به صورت جزیی و برای تک دندان انجام می شود، اما نسبت به حجم دندان و ایجاد جراحی برای فقط یک دندان معمولا برای افراد دیابتی توصیه نمی گردد.
  • روش چهار پایه (همه روی چهار پایه) : اگر همه دندان های فک از بین رفته باشد با قرار گذاری ۴ پایه ایمپلنت امکان سوار سازی یک دست دندان کامل بر روی فک فراهم می شود. با توجه به میزان گستردگی درمان و تعداد کم ریشه، این روش بسیار استفاده دارد و آسیب کمی نیز به مراجعه کننده دیابتی وارد می کند.

تعویض یک دندان و ایمپلنت یک روزه نیز دیگر روش ها هستند که استفاده می شود، بهترین دکتر ایمپلنت در رشت  اما بهترین نتیجه را همان روش همه روی چهار فراهم می آورند.

هزینه ایمپلنت برای افراد دیابتی

دانش و توانایی متخصص، شرایط بیماری، میزان دندان های از بین رفته، نوع ایمپلنت، روش انجام ایمپلنت و … از جمله مواردی هستند که در هزینه نهایی اثرگذار می باشند و باید بدانید که با توجه به طولانی تر شدن فرآیند درمان، مراقبت های قبل از ایمپلنت و بعد از آن و عوامل دیگر هزینه درمان ایمپلنت در افراد دیابتی با سایر مراجعین متفاوت می باشد.

سوالات پر تکرار

۱. مهم ترین علت شکست ایمپلنت در افراد دیابتی چیست؟

طولانی شدن درمان و تضعیف محل جراحی در مقابل باکتری ها مهمترین دلایل ایجاد عفونت دندان و در نتیجه شکست درمان ایمپلنت می باشد.

۲. چقدر طول می کشد که پیوند ایمپلنت با استخوان فک در افراد دیابتی برقرار شود؟

برای این افراد تقریبا دو برابر زمان معمول می باشد. در سایر مراجعین فرآیند پیوند حدود ۶ ماه طول می کشد که در افراد دیابتی تا نزدیک ۱۲ ماه نیز بوده است.

۳. آیا فرد مبتلا به دیابت می تواند کاشت ایمپلنت انجام دهد؟

بله در حالت کلی و با کنترل سطح قند خون امکان پذیر است، ولی شرایط بسیار گسترده ای دارد که در این مطلب به آن پرداختیم.

۴. آیا ایمپلنت برای بیماران دیابتی خطرناک است؟

دیابت یک بیماری خاص و خطرناک است که عدم کنترل آن نه تنها در شرایط ایمپلنت که در سایر موارد نیز خطر آفرین است. صادقانه می توان گفت که انجام ایمپلنت برای فرد دیابتی روش درمانی مناسبی نمی باشد و باید در موارد خاص انجام گردد.

۵. چرا ایمپلنت برای بیماران مبتلا به دیابت کنترل نشده انجام نمی شود؟

خطرات، عوارض و مشکلات زیادی که برای این افراد در اثر ایمپلنت ممکن است بوجود بیاد از جمله، شکست جراحی، عفونت شدید، ماندگاری همیشه زخم لثه و دهان، افزایش سطح قند خون در طول درمان و … مانع آن می شود که متخصص اقدام به درمان نماید و این افراد نمی توانند از درمان ایمپلنت استفاده کنند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.