مقایسه دانشگاه پیام نور، آزاد و غیرانتفاعی

مقایسه دانشگاه پیام نور، آزاد و غیرانتفاعی

نحوه پذیرش

نحوه پذیرش هرسه هم با آزمون است هم بدون آزمون و با شرط معدل.دانشگاه غیرحضوری تفاوت دانشگاه پیام‎نور در پذیرش کارشناسی ارشد است که به صورت فراگیر هم انجام میشود.

شهریه

از نظر شهریه دانشگاه پیام نور به نسبت دانشگاه غیرانتفاعی و آزاد شهریه کمتری دارد.

مقاطع تحصیلی

پیام‌ نور هر ساله در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجویان زیادی را میپذیرد. ولی در مقطع کاردانی دانشجو نمی‌پذیرد این در حالی است که دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی در مقطع کاردانی هم دانشجو می‌پذیرند.

    https://isanatgaran.com/virtual-degree/

رشته‌ها

دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی در رشته‌های پزشکی و پیرا پزشکی دانشجو نمی پذیرند ولی دانشگاه آزاد در رشته های پزشکی، پرستاری، دارو سازی، دندان پزشکی دانشجو می‌پذیرد.

تحصیل هم‌زمان در دو رشته

فقط در دانشگاه پیام نور امکان تحصیل همزمان در دو رشته وجود دارد.

نحوه برگزاری کلاسها

دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی برای تمامی دروس کلاس حضوری برگزار می‌کنند ولی در دانشگاه پیام نور بعضی از دروس غیر حضوری است و برای برخی دیگر اصلا کلاسی برگزار نمی‌شود که به آن خودخوان میگویند.

مدرک تحصیلی

مدرک دانشگاه پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد مورد تایید وزارت علوم است.

محیط دانشگاه

محیط دانشگاه پیام‌نور کوچک است و فقط به چند ساختمان محدود میشود ولی محیط دانشگاه آزاد بسیار بزرگ است و برای هر رشته، دانشکده ای جداگانه دارد.

ادامه تحصیل 

یکی از مهمترین مسائل برای داوطلبان اعتبار مدرک دانشگاهی است. همانطور که گفته شد مدرک پیام‌نور مورد تایید وزارت علوم است و از اعتبار بالایی برخوردار است. پس فارغ التحصیلان این رشته هیچگونه مشکلی برای استخدام و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر ندارند.

اولین مطالب آزمایشی من

این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.