تعیین واجد شرایط بودن یک نوجوان برای کاشت دندان


تعیین واجد شرایط بودن یک نوجوان برای کاشت دندان

دندانپزشکان برای تعیین واجد شرایط بودن یک نوجوان برای کاشت دندان، بهترین دکتر ایمپلنت در رشت   از استخوان های بیمار با اشعه ایکس عکسبرداری می کنند. اگر استخوان ها به اندازه کافی رشد کرده باشند، آنها می توانند عمل جراحی را انجام دهند.

اما در صورتی که بیمار زیر 18 سال باشد، رضایت والدین برای جایگزینی دندان های از دست رفته با ایمپلنت های دندانی اخذ می شود. لازم به ذکر است که قرار دادن ایمپلنت دندان در افراد جوان می تواند بسیار مفید باشد. نه تنها استخوان ها سالم و قوی هستند، بلکه خطر ابتلا به پری ایمپلنت، بزرگترین علت شکست ایمپلنت، کاهش می یابد.

آیا ایمپلنت های دندان محدودیت سنی بالایی دارند؟

بر اساس اطلاعات به دست آمده، نیمی از جمعیت بالای 65 سال حداقل یک دندان از دست داده اند و همین وضعیت آنها را کاندیدای ایده آل ایمپلنت دندان می کند. هنگام ارزیابی کاندیداتوری بیمار برای ایمپلنت، به جز سن، سلامت کلی نیز مورد توجه قرار می گیرد و به این ترتیب، افراد سالم در دهه 80 و 90 زندگی خود می توانند این درمان را دریافت کنند.

در واقع، بیمارانی که سال ها با پروتزهای متحرک زندگی کرده اند، ممکن است تغییر به ایمپلنت دائمی و غیر متحرک را ترجیح دهند. با پیشرفت در درمان‌های پزشکی و عمر طولانی‌تر از همیشه، داشتن راه ‌حل‌های طولانی‌ مدت برای جایگزینی دندان ‌ها به بیماران این امکان را می ‌دهد تا بدون محدودیت به فعالیت روزمره خود ادامه دهند.

ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی

زمانی که به دنبال مراقبت های دندان هستید، قطعا باید محدودیت های پروتکل های دندانی برای بیماران را بدانید. یکی از این موارد، کاشت دندان است. در واقع باید بدانید که ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی خطرساز است یا خیر.

به عبارتی، اگر برای جایگزینی دندان های از دست رفته خود قصد دارید که از ایمپلنت استفاده نمایید، باید تا حد امکان در مورد آنها اطلاعات داشته باشید، به خصوص زمانی که یک بیماری طولانی مدت قلبی دارید. هر گونه عارضه سلامتی یا روش پزشکی دیگر می تواند به راحتی مشکل قلبی آنها را تشدید نموده و منجر به مشکلات بیشتر شود. به خصوص زمانی که نیاز به انجام یک روش چند مرحله ای دارید، ریسک بسیار بیشتر است.

تا همین اواخر، ایمپلنت دندان از جمله روش هایی بود که بیماران قلبی از آن اجتناب می کردند. با این حال، دندانپزشکی مدرن امروزه بسیاری از روش ها و پروتکل های درمانی را تغییر داده است.

ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی امکان پذیر است؟

اگر به بیماری قلبی مبتلا باشید، به طور قطع، پزشک شما را از هرگونه فرآیند شدید منع می کند. برای مثال فعالیت بدنی شدید می تواند وضعیت قلب شما را تشدید کرده و مشکل اصلی را بدتر کند. بنابراین تا حد امکان باید از این کارها اجتناب نمایید.

در بسیاری از موارد، به خصوص شرایط حاد، دندانپزشکان به جای ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی سایر روش های جایگزینی دندان از دست رفته را برای این افراد توصیه می کنند. شما می توانید برای جایگزینی دندان های از دست رفته از پروتز یا بریج دندان استفاده کنید.

با این حال، این بدان معنا نیست که شما نمی توانید تحت عمل ایمپلنت دندان قرار بگیرید. این فقط به این معنی است که ممکن است این روش پیچیده باشد و دندانپزشک باید در طول درمان احتیاط زیادی به خرج دهد.

پس اگر به هر نوع بیماری قلبی مبتلا هستید، اقدامات مراقبت از دندان که شامل جراحی می شود، برای شما بسیار مهم است. معمولا با بیماری های قلبی عروقی، پزشکان درمان های رقیق کننده خون را برای استفاده طولانی مدت تجویز می کنند. بنابراین، جراحی به یک روش پرخطر تبدیل می‌شود، زیرا رقیق‌کننده‌های خون می‌توانند بر روند لخته شدن لازم برای کنترل خونریزی تاثیر بگذارند.

از آنجایی که ایده قطع دارو فقط برای کاشت ایمپلنت کمی دور از ذهن است و می تواند وضعیت قلبی شما را تشدید کند، در نهایت متخصصان دندانپزشکی باید رویکرد متفاوتی را برای جراحی کاشت در نظر بگیرند.

تکنیک فلپ لس در ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی

یکی از ملاحظاتی که یک متخصص دندانپزشکی مجرب برای این وضعیت در نظر می گیرد، تکنیک فلپ لس یا جراحی بدون فلپ در ایمپلنت های دندان برای بیماران قلبی است. در واقع این متخصصین سرعت درمان را نکته ای بسیار مهم برای بیماران قلبی می دانند.

هر چه یک بیمار قلبی مدت طولانی تری تحت درمان باشد، احتمال بروز عوارض بیشتر است. علاوه بر سرعت، دندانپزشکان باید در کاهش خونریزی، به ویژه در محل داروهای ضد انعقاد، نقش بارزی داشته باشند.

تکنیک جراحی بدون فلپ یا ایمپلنت بدون جراحی شامل سوراخ کردن ایمپلنت دندان مستقیما از طریق بافت نرم به داخل استخوان فک است. به این معنی که جراح دهان مرحله ایجاد برش روی بافت لثه شما را دور می زند.

در همین راستا، مطالعات پیرامون اثربخشی این روش نشان می‌دهد که بیماران احتمالا خونریزی کمتری و دوره‌ های نقاهت کوتاه ‌تری را نسبت به جراحی کاشت معمول تجربه می‌ کنند. با این حال، تحقیقات بیشتری در حال انجام است تا اطمینان حاصل شود که این تکنیک واقعا خطرات عوارض را برای بیماران قلبی تا درصد قابل توجهی کاهش می دهد یا خیر.